FELAJÁNLÁS

Felajánlás

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a Zeg-Zug Waldorf Egyesület munkáját!

Egyesületünk fenntartója a Zuglói Waldorf Általános és Alapfokú Művészeti Iskolának, ahol a gyerekek elfogadó, biztonságos légkörben fejlődhetnek, egyéni képességeiket értékelik és kibontakoztathatják. Adója 1%-ával az iskolát fenntartó Egyesület céljait,  támogatja.

Köszönjük, hogy felajánlásával hozzájárul iskolánk működéséhez!

Adószámunk: 18730441-1-42

Az iskola számunkra nem csupán egy oktatási intézmény, hanem valódi, élő, támogató közösség is, melyben felelősen együttműködünk a gyerekekért. Amennyiben adófelajánlásán túl is segíteni kívánja közösségünket, az alábbi számlaszámon várjuk támogatását: 16200106-11630539 (MagNet Bank)

Ha a Magnet Banknál vezet számlát és rendelkezik NetBankos hozzáféréssel egyesületünket egyszerűen ki tudja választani a támogatható civil szervezetek listájából az Egyéni Adományozási Program keretén belül.

Köszönjük támogatását!

Kedves Támogatóink!

 

2018 januárjától a MagNet Bankos ügyfelek Mastercard bankkártyájuk használatával is tudják egyesületünk munkáját, célkitűzéseit támogatni.

Ennek menete:

1. A MagNet Bank ügyfele Mastercard bankkártyával és NetBank hozzáféréssel rendelkezik.

2. A NetBank felületén kell kiválasztani a Segítő Bankkártya menüpontot.

3. A Segítő Bankkártya menüpontban kell kiválasztani támogatni kívánt civil egyesületünket: a Zeg-Zug Waldorf Egyesületet.

4. A Bank elutalja számunkra az összeget, mely a NetBankban követhető.

Fontos:

Egy adott számlához kapcsolódó minden bankkártyához csak egy civil szervezet választható ki kedvezményezettként. Fontos, hogy ha a támogató nem jelentkezik a programra, és nem jelöl meg civil szervezetet, akkor bankkártyás vásárlásai után a bank nem támogat civil szervezetet, vagyis az Ő közreműködésével adományozható összeg elvész. A kiválasztott civil szervezet bármikor módosítható a NetBankban.

Az adományozás mértéke:

– Alap bankkártyával történt vásárlás esetén: 1 ezrelék
– Dombornyomott bankkártyával történt vásárlás esetén: 2 ezrelék
– Business bankkártyával történt vásárlás esetén: 3 ezrelék

CÍM

1141 Budapest, Gödöllői u. 15/A.

Adószám: 18730441-1-42

Bankszámla szám: 16200120-18544347 (MagNet Bank)

Kapcsolat

Kapcsolat

info@zwe.hu
+36 70 387 2648

Zeg-Zug Waldorf Egyesület